Política de protecció de dades

Qui és el titular d’aquesta pàgina web i responsable d’aquesta Política de Privacitat?

El titular d’aquesta pàgina web i responsable de les teves dades és:

Formatgeria Del Miracle SCCL
CIF F25809203
EDIFCI MONESTIR DEL MIRACLE, S/N
25290 Riner (Lleida)

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: FORMATGERIA EL MIRACLE, SCCL
Finalitat: Gestionar l’enviament d’informació i prospecció comercial (+ info)
Legitimació: interès legítim
Destinataris: Altres empreses del grup i encarregats del tractament que presten servei al responsable  (+ info)
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com + info

Ús i finalitats de les dades personals recollides

L’informem que les dades personals que ens faciliti telemàtica o presencialment seran destinats als fins propis de la companyia, relacionats amb la nostra administració general i informar dels serveis que oferim.

FORMATGERIA EL MIRACLE en cap cas demana dades de tipus personal als usuaris a través del web excepte els mínims necessaris per a la correcta comunicació entre FORMATGERIA EL MIRACLE i l’usuari. La informació de caràcter personal recollida és emprada per a les següents finalitats:

Atendre, per correu electrònic o telèfon, les consultes realitzades a través dels formularis del web, el correu electrònic.

Enviar promocions o invitacions a algun esdeveniment de FORMATGERIA EL MIRACLE.

A la nostra pàgina web no hi ha cap enllaç que permeti la comunicació de les seves dades a qualsevol altra entitat o empresa de tercers. Així mateix, l’informem que les seves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que FORMATGERIA EL MIRACLE ofereix i que pretenem que siguin de la seva utilitat.

L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, i FORMATGERIA EL MIRACLE es reserva el dret a excloure dels serveis registrats a qualsevol usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudicis de les altres accions legals.

Seguretat de la informació

FORMATGERIA EL MIRACLE compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la nostra responsabilitat seran tractades d’acord amb les exigències legals, mantenint les mesures de seguretat degudes, tant tècniques com organitzatives, que en garanteixin la confidencialitat i la protecció de les seves dades personals.

Drets sobre les seves dades personals

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, limitació o oposició, pot vostè dirigir-se de les següents maneres:

Per escrit a FORMATGERIA EL MIRACLE, amb domicili el Monestir del Miracle, 25290 Riner – Solsonès, indicant en el sobre «Política de privacitat»,
A través de l’adreça de correu electrònic compliment@formatgeriaelmiracle.com indicant en l’assumpte «Política de privacitat»

Avís per a Galetes

FORMATGERIA EL MIRACLE recull informació de tipus estadístic en els enviaments de correus electrònics amb la finalitat de valorar l’èxit de les campanyes. Aquestes estadístiques són d’ús intern de FORMATGERIA EL MIRACLE i en cap cas es cediran a tercers.

Per tot això, entenem que en el supòsit que ens faciliti les seves dades ens concedeix la seva autorització expressa per realitzar un tractament dels mateixos conforme al descrit més amunt, i que, en qualsevol moment, pot revocar l’esmentada autorització. (Observi que si utilitza la configuració del seu navegador per bloquejar totes les cookies és possible que no pugui a accedir a determinades seccions del nostre lloc web.)

Els següents llocs web ofereixen informació per configurar les galetes en alguns dels navegadors més coneguts:

Per donar-se de baixa de les cookies analítiques de Google Analytics visiti http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Proveïdors tercers

FORMATGERIA EL MIRACLE utilitza proveïdors tercers per recollir i tractar les dades personals pel nostre compte. La nostra pràctica consisteix a exigir que aquests proveïdors manegen les dades personals d’acord amb la política de protecció de dades vigent.