FAQS

COM COMPRAR

A través de la web podreu escollir els productes que més us agradin de tota la selecció que tenim, tria el pes i la mida que més et convinguin. Un cop tingueu el cistell complert, el següent pas si no esteu registrats és omplir el formulari i l’adreça d’enviament. Més endavant podreu fer el pagament amb els diferents mètodes dels que disposem, ja sigui amb targeta o transferència bancària un cop fet això rebreu un mail de confirmació.

PAGAMENT

Pagament amb targeta de crèdit a traves de PayPal.

CONDICIONS D'ENVIAMENT

L’enviament és GRATUÏT per a totes les comandes superiors a 59€ (sense iva), tota la resta són 7 euros per enviament a la península.

Tots els enviaments es faran en un termini de 24/72 hores des del moment de la confirmació de comanda en dies laborables, no es faran enviaments en caps de setmana ni festius. Les comandes fetes a partir de dijous a les 12:00 s’enviaran el dilluns següent.

Tots els enviaments es faran a través de la nostra agència de transport INTEGRA2/SEUR amb transport refrigerat i mantenint la cadena de fred entre 0º i 4º per que rebeu la vostra comanda en perfectes condicions.

Només enviem a península i balears.

I SI ARRIBA UN FORMATGE EN MAL ESTAT?

Si el paquet està completament trencat i que això afecti la qualitat del formatge (en aquest cas s’ha de comunicar al transportista i fer-ho constar a l’albarà d’entrega).

Si els productes rebuts no corresponguin amb la comanda feta o el producte està en mal estat (cal tenir en compte que al ser formatges artesanals poden produir en alguns casos fongs d’afinat, propis del formatge), poden enviar un mail indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres en menys de 24 hores per solucionar la incidència.

Per a qualsevol altre dubte o consulta poden enviar un mail indicant el nom i el número de comanda, i ens posarem en contacte amb vosaltres en menys de 24 hores per solucionar la incidència.

QUAN ARRIBARAN ELS MEUS FORMATGES?

En un termini de 24/72 hores des del moment de la confirmació de comanda en dies laborables, no es faran enviaments en caps de setmana ni festius.

Les comandes fetes a partir de dijous a les 12:00 s’enviaran el dilluns següent.

PUC VENIR A COMPRAR A LA FORMATGERIA?

Sí, es pot venir a comprar, però a vegades estem treballant i no podem atendre, per això sempre recomanem concertar visita.

També podeu comprar els nostres formatges a la botiga del Monestir a la cafeteria.

PUC COMPRAR UN VAL REGAL?

Sí, contacta amb nosaltres i t’enviarem un PDF per imprimir, o si ho prefereixes fem un pack regal amb els formatges que vulguis regalar dins d’una caixeta de fusta.

FEU VISITES A LA FORMATGERIA?

Estarem encantades d’ensenyar-vos la formatgeria, sempre en hores convingudes.
Contacta amb nosaltres per a més informació.

FEU TASTOS ONLINE I PRESENCIALS?

Sí, fem tastos online i presencials.
Contacta amb nosaltres per a més informació.

FEU TALLERS?

Sí, fem tallers online i presencials.
Contacta amb nosaltres per a més informació.

No trobes resposta a la teva pregunta?

Si no trobes resposta a la teva pregunta o tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.